Fasole verde cu carnati
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 de fasole verde
- 2 carnati
- 6 cepe verzi
- 1 salata verde
- sucul de la o jumatat de lamaie
- sare
- piper
- 5 g unt
Mod de preparare:
- Se curata si se spala fasolea, apoi se fierbe; dupa fierbere, se scuge de apa.
- Se curata ceapa si se tine in apa oparita pentru cateva minute.
- Se spala salata si se scurge bine. Nu se vor folosi frunzele din exterior ci doar cele galbui din mijlocul salatei.
- Se caleste la foc mic ceapa, in unt.
- Se adauga carnatii si salata si se condimenteaza cu sare si piper.
- Se acopera si se lasa pe foc timp de 15 minute.
- Se adauga fasolea vrede. Continutul se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute, apoi se serveste cu suc de lamaie.
Tipsuri pentru dieta
Este o reteta saraca in grasimi, care ne permite sa ne bucuram de gustul carnatilor fara a ne face griji pentru silueta.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta de vara a persoanelor cu diabet
- Cum tii dieta daca suferi de gastrita sau ulcer
- Regim alimentar in boala de reflux gastroesofagian si hernia hiatala
- Ce ar trebui sa contina o masa sanatoasa
- Alimentele procesate la copii – pericol in farfurie
- Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare
- Refluxul gastroesofagian: alimente recomandate
- Excesul de fructe si cresterea in greutate
- Dieta Ornish
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare