Fasole rosie cu legume
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (135 g):
Calorii: 235
Proteine: 8.5g
Grasimi: 9 g
Glucide: 27.5
Ingrediente:
- 100 g fasole bob
- 400 g apa
- 40 g ceapa
- 20 g ulei vegetal
- 10 g pasta de tomate
- 2 g marar verde
- sare
Mod de preparare:
- Se fierbe fasolea in apa timp de 2-3 ore.
- Se taie marunt ceapa si se caleste cu putin ulei. Se adauga sosul de rosii in tigaie si se condimenteaza cu sare.
- Se amesteca legumele ceapa si sosul cu fasolel.
- Se aseaza in farfurie si se orneaza cu marar.
Reteta recomandata diabeticilor!
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 10 legume cu continut redus de carbohidrati
- Carnea rosie si efectele sale asupra sanatatii
- Refacerea unghiilor afectate de micoza
- Alimente usoare de vara
- Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- 7 salate pe care copiii le vor adora
- Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii
- Cum sa pastrati sanatatea aparatului digestiv?
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare