Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (500 g):
Calorii: 285
Proteine: 9.9 g
Grasimi: 11.3 g
Glucide: 32
Ingrediente:
- 200g conopida(varza)
- 100 g cartofi
- 300 g lapte
- 20 g galbenus de ou
- 50 g orez
- 500 g apa
- 20 g unt
- sare
Mod de preparare:
- Se taie felii cartofii.
- Se curata si se taie conopida (varza) si se amesteca cu cartofii. Se adauga 250 g de apa fierbinte si se pun la fiert.
- Se fierbe orezul in 250 de grame de apa.
- Se adauga 150 g de lapte si sare peste orez si pun din nou la fiert.
- Se amesteca apoi orezul cu cartofii si conopida (varza) si se mai lasa putin la fiert impreuna.
- Separat, se bat bine galbenusurile cu 150 g de lapte pana se formeaza o crema si se adauga peste supa de legume.
- Se adauga untul, se amesteca bine, apoi se serveste.
Supa are o consistenta mai groasa, apropiata de cea a piureului.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 28 de alimente supernutritive
- 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii
- Strategii inteligente pentru a preveni recidiva infectiei fungice a unghiilor
- Afectiuni ale sistemului digestiv
- Cum sa evitati cresterea in greutate iarna
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Pasi practici de pregatire pentru chimioterapie
- Cauzele si prevenirea sensibilitatii dentare
- Dieta Ornish
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare