Supa de legume cu porumb
Actualizat la data de: 29 Octombrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Valori nutritive/500g:
Calorii: 383
Glucide: 49.7
Grasimi: 15.6 g
Proteine: 13.9 g
Ingrediente:
- 120 g porumb (conserva)
- 60 g morcovi
- 40 g radacina de patrunjel
- 20 g unt
- 120 g cartofi
- 1 cub-condiment supa de legume
- 80 g conopida (varza)
- 10 g frunze salata
- 10 patrunjel/marar
- smantana
- sare
Mod de preparare:
- Se taie cuburi morcovul si radacina de patrunjel si se rumenesc in unt. Se adauga putina apa si se mai lasa pe foc 15 minute.
- Se adauga sare, dupa gust.
- Intr-o oala, se adauga 700 de grame de apa si cubul-condiment si se pun la fiert cartofii taiati si varza (conopida).
- Se adauga apoi restul legumelor si porumbul si se lasa la fiert circa 15 min.
- Se serveste cu verdeata si smantana.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Capsunile: surse naturale de antioxidanti
- Alimentatia sanatoasa
- Ghid complet pentru gestionarea eficienta a infectiilor fungice ale unghiilor
- Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase
- Ghid de cumparare a alimentelor congelate
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Plan de detoxifiere pentru 7 zile
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- Top 8 surse ascunse de sare
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare