Paine de peste
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 rosii
- 1 catel de usturoi
- 1/2 legaturi busuioc
- 1 lingura ulei de masline
- 400 g file de peste
- 3 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Se curata de coaja si de seminte rosiile.
- Se toaca foarte marunt usturoiul si busuiocul
- Se caleste usturoiul in ulei de masline cu putina apa si se adauga rosiile. Se lasa pe foc pana se usuca.
- Se taie pestele in bucati si se amesteca in blender cu preparatul din rosii, ouale batute si busuiocul tocat.
- Se condimenteaza cu sare si piper.
- Se incalzeste cuptorul la 100 de grade C.
- Se unge tava cu ulei, se toarna amestecul in ea si se coace in cuptor, timp de 30 de minute.
- Se poate servi rece sau culd, simplu sau cu sos de rosii.
Tipsuri pentru dieta:
Vitaminele antioxidante din rosii, acizii omega 3 din peste si acidul linoleic din uleiul de masline, combat colesterolul din oua si echilibreaza reteta.
Este o reteta bogata in proteine. Se poate servi cu orez - garnitura bogata in glucide.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Adevaruri despre poftele alimentare
- Intoleranta la gluten
- Efectele diabetului asupra organismului - bolile cardiovasculare
- Nutritia pe timpul verii
- Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism
- Ce inseamna sa mananci sanatos?
- Durerea cervicala
- Retete sanatoase de toamna
- Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare