File de cod la gratar cu sos de rosii coapte

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Fileul de cod la gratar cu sos de rosii coapte, masline si capere este o reteta simpla, hranitoare si recomandata in cazul regimului pentru diabet de tip 1.
Ingrediente:
- 500 g file cod
- 200 g rosii
- 4 masline
- 1 lingura de capere din conserva
- 1 lingura de ceapa tocata marunt
- 1 lingurita de otet balsamic
- 2 lingurite ulei de masline
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 plingurita piper
Mod de preparare:
Incinge gratarul si pune fileurile de peste pe el, asezonate cu ulei de masline, sare si piper. Pune rosiile spalate intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si baga-le la cuptor, pana se inmoaie.
Prepara sosul, amestecand rosiile coapte zdrobite cu maslinele tocate marunt, caperele, ceapa si otetul balsamic.
Asaza fileurile de cod pe un platou si toarna sosul peste ele.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar
-
Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive?
-
Somon pe gratar cu garnitura de orez brun
-
Salata de ardei preparati pe gratar
-
Somon la gratar II
-
Somon la gratar I
-
Supa crema de rosii
-
Mere coapte cu scortisoara
-
Siguranta alimentelor la gratar
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare