Urda dulce cu fructe de padure
Actualizat la data de: 15 Ianuarie 2015
Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Acest desert sigur pentru consum in boala celiaca (intoleranta la gluten) nu este doar gustos, ci si benefic sanatatii.
Urda furnizeaza proteine de calitate si calciu pentru oase puternice, pe cand fructele de padure abunda in antioxidanti si completeaza necesarul zilnic de fibre.
Ingrediente
- 100 grame urda partial degresata
- 2 lingurite de lapte fara grasime
- 1 lingurita de zahar tos
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 60 grame fructe de padure (la alegere)
Mod de preparare
- Amestecati, intr-un bol mic, urda cu laptele, zaharul si vanilia.
- Separat, incalziti fructele de padure la cuptorul cu microunde timp de 1 minut si turnatile peste compozitia cu urda (cu tot cu zeama).
- Amestecati si savurati imediat desertul.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Alimente care imbunatatesc nivelul de concentrare
- Efectele merisorului in prevenirea si tratarea infectiilor urinare la femei
- Nutritia pe timpul verii
- Dieta o2
- Coacazele: beneficii, informatii nutritionale si retete sanatoase
- Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare
- Beneficiile fructelor si legumelor de vara
- Cele mai sanatoase fructe sarace in carbohidrati
- Ne imbolnavesc sucurile de fructe? Afla care sunt cele mai sanatoase variante
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare