Sufleu de ou cu mere
Actualizat la data de: 18 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Mod de preparare:
- Merele se curata de coaja si seminte. Apoi se lasa la innabusit intr-o tigaie in care se adauga untul.
- Se presara scortisoara si indulcitorul.
- Separati la fiecare ou, galbenusul de albus. Amestecati bine galbenusurile cu laptele praf pana se omogenizeaza compozitia.
- Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se intareste amestecul, iar apoi se combina cu galbenusurile.
- Se pune amestecul intr-o tava si se adauga merele deasupra.
- Se coace timp de 10-15 minute la 180 grade celsius.
- Sufleul se serveste cald.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Otetul din cidru de mere si beneficiile sale pentru sanatate
- Dieta cu mere
- Strategii inteligente pentru a preveni recidiva infectiei fungice a unghiilor
- Un mar pe zi tine departe 5 tipuri de cancer
- Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Cat de periculoasa este ceara de pe fructe?
- 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii
- Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare