Spuma de ananas
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Stire medicala
15 Ianuarie 2009

Ingrediente:
- Un ananas de aproximativ 1,5 kg
Mod de preparare:
- Se curata ananasul de coaja
- Se paseaza cu blenderul si apoi se strecoara
- Piureul rezultat se pune intr-un castron si se pune la congelator pentru 3 ore. Se mixeaza la fiecare 15 minute pentru a se obtine spuma de ananas.
- Se serveste, in pahar, imediat dupa cele trei ore.
Va dorim pofta buna!
Articole recomandate
-
4 retete de desert sanatoase si apetisante
-
Spuma de banane si capsune
-
5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara
-
Beneficiile ananasului
-
Beneficiile ananasului pentru sanatate
-
Cocktail de banane si piersici
-
7 retete de smoothie pentru suplimentarea aportului de proteine
-
Cocktail - Virgin sex on the beach
-
Tuberculoza