Spuma de ananas
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Stire medicala
15 Ianuarie 2009
Ingrediente:
- Un ananas de aproximativ 1,5 kg
Mod de preparare:
- Se curata ananasul de coaja
- Se paseaza cu blenderul si apoi se strecoara
- Piureul rezultat se pune intr-un castron si se pune la congelator pentru 3 ore. Se mixeaza la fiecare 15 minute pentru a se obtine spuma de ananas.
- Se serveste, in pahar, imediat dupa cele trei ore.
Va dorim pofta buna!
Articole recomandate
- Plan de detoxifiere pentru 7 zile
- 7 salate pe care copiii le vor adora
- Refacerea unghiilor afectate de micoza
- Ghid de sanatate A-Z pentru sezonul rece
- Mama aproape perfecta
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Dieta Ornish
- Unt versus margarina
- Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi