Placinta cu dovleac
Actualizat la data de: 27 Octombrie 2014
Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: ridicat
Ingrediente:
- 60 g crema de branza cu continut scazut de grasimi
- 1/2 ceasca de indulcitor
- 1/2 pliculet de vanilie
- 2 oua
- 1/2 ceasca cu dovleac mixat (piure de dovleac)
- 1/2 pliculet scortisoara
Mod de preparare:
- Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C
- Intr-un castron mare se mixeaza bine crema de branza, indulcitorul si vanilia.
- Se adauga ouale cate unul si se amesteca in continuare.
- Se intinde in tava de copt o bucata de aluat.
- Se amesteca dovleacul si condimentele cu restul aluatului.
- Se adauga apoi si acesta in tava, peste primul.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta
- Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati
- Diete specifice pentru detoxifiere
- Topul alimentelor cu rol antiinflamator
- 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea
- Alimentatia sanatoasa in sezonul rece
- Retete sanatoase de toamna
- Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase
- Prunele - beneficii si retete sanatoase
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare