Placinta cu crema de banana
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale:
Grasimi: 3,7 g,
Calorii: 114,8
Ingrediente:
- 9 biscuiti de graham
- 1/4 de ceasca indulcitor
- 3 linguri de ulei de canola sau de rapita
- 2 bucati de banane coapte
- 1 pachet de branza light, degresata
- 1 plic de budinca de banana
- 1 cana mica de lapte degresat
Mod de preparare:
- Se zdrobesc biscuitii pana devin de consistenta fainii.
- Se adauga indulcitorul,iar apoi uleiul de canola sau rapita si se amesteca bine cu blenderul pana ce compozitia devine compacta.
- Se toarna biscuitii pe un platou, se adauga bananele feliate.
- Intr-un castron se amesteca 1/2 din ceasca cu lapte cu plicul de budinca si se amesteca pana se intareste budinca.
- Se adauga apoi crema de branza si se omogenizeaza continutul. Se toarna si restul de lapte si se mixeaza totul.
- Se toarna compozitia peste amestecul de banane si se acopera cu o folie de plastic.
- Se lasa minim 2-3 ore la frigider si se serveste rece.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cum alegi crema de protectie solara potrivita
- Bananele: surse naturale de slabit
- Banana, alimentul care poate imbunatati vederea
- Cremele BB si rolul lor in ritualul de infrumusetare
- 5 secrete despre cremele antirid pe care trebuie sa le cunoasteti
- Cum sa gasiti crema hidratanta potrivita
- Bananele verzi - informatii nutritionale si beneficii pentru sanatate
- Cele 12 minuni ale bananelor pentru sanatate
- 8 beneficii uimitoare ale bananelor. Iata de ce trebuie sa le introduci in d ...
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare