Orez cu lapte, banane si nectar de agave
Actualizat la data de: 02 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Aceasta reteta contine alimentele recomandate pentru reglarea tranzitului digestiv accelarat, avand un efect calmant si oprind episoadele diareice neplacute.
Ingrediente
- 1 cana orez cu bobul lung
- 2 cani de apa
- 2 banane mari, bine coapte
- 2 cani si jumatate de lapte degresat (sau lapte de soia)
- 2 lingurite de nectar de agave
Mod de preparare
- Spalati bine orezul, apoi introduceti-l intr-o oala, alaturi de apa, lasandu-l la fiert la foc mic.
- Acoperiti oala, dar amestecati din cand in cand, pana se absoarbe apa si orezul devine fraged.
- Lasati orezul la racit 10 minute.
- Intr-un bol separat, zdrobiti bananele, astfel incat sa obtineti un piure fin.
- Turnati deasupra orezul fier, laptele incalzit putin si nectarul de agave.
- Serviti imediat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare