Inghetata de ciocolata cu lapte de cocos
Actualizat la data de: 07 Noiembrie 2014

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Inghetata de ciocolata cu lapte de nuca de cocos este o reteta prietenoasa cu ficatul si recomandata in dietele pentru bolnavii diagnosticati cu ciroza hepatica.
Este si exemplul cel mai bun ca o boala de ficat nu tine pacientii departe de deserturi!
Ingrediente
- 500 ml lapte de cocos
- 70 g linguri cacao
- 50 g miere
- 1 lingurita extract de vanilie
Mod de preparare
- Adauga toate ingredientele intr-un blender si mixeaza-le la viteza mare, timp de 2 minute.
- Gusta amestecul obtinut, pentru a vedea daca mai are nevoie de zahar sau vanilie, apoi toarna-l intr-un recipient de plastic si baga-l la congelator, timp de cel putin 4-6 ore.
- Daca inghetata este prea tare, las-o 20 de minute la temperatura camerei si vei obtine un desert mai cremos, usor de modelat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Uleiul de cocos, o optiune sanatoasa pentru gatit
-
Budinca de ciocolata
-
Dieta cu ciocolata
-
Fursecuri cu cocos fara coacere
-
Placinta cu fulgi de cocos
-
Adevarul despre ciocolata
-
Zaharul din nuca de cocos si efectele acestuia asupra organismului
-
Uleiul de cocos - beneficii si riscuri
-
Cele mai importante beneficii ale uleiului de cocos
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare