Churros - gogosi spaniole
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 ml apa
- 2 linguri de zahar brun
- 1/2 lingurita de sare
- 40g unt
- 150g faina
- 2 oua
- un plic de zahar vanilat
- 2 linguri de zahar
- 1/2-1 scortisoara (dupa gust)
- ulei vegetal pentru prajit
Mod de preparare:
- Se incinge uleiul la foc iute.Intre timp se prepara aluatul. Se pune la fiert apa, zaharul brun, untul, zaharul vanilat. Dupa ce a dat in clocot amestecul de ia de pe foc.
- Se adauga faina amestecand incontinuu. Apoi se adauga ouale pe rand.
- Se amesteca in continuare pana se incorporeaza bine totul.
- Dupa ce s-a racit aluatul se pun fasii lungi de 3-5 cm in uleiul incins, aproximativ 15-20 de minute (pana isi schimba culoarea in maro-auriu).
- Se prajesc pe ambele parti. Apoi se scot pe un servet de hartie pentru a se absorbi grasimea.
- Se pudreaza cu zahar vanilat.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- 6 motive pentru a consuma lactate
- BABY EXPO, Editia 34 de Primavara isi deschide portile
- Adevaruri despre poftele alimentare
- 4 obiceiuri bune, 4 rele pentru sanatatea dumneavoastra
- Poftele din sarcina - de la normal la patologic
- Atentie la grasimile hidrogenate!
- Retete sanatoase de toamna
- Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare