Briose cu dovleac
Actualizat la data de: 09 Octombrie 2014

Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: medie
In duodenita, aportul glucidic trebuie sa fie asigurat prin dulciuri si preparate fainoase.
Dovleacul completeaza aportul de vitamine si minerale de care organismul poate fi privat din pricina digestiei dificile.
Ingrediente
- 350 grame faina alba
- 5 linguri de zahar
- 3 lingurite praf de copt
- 1 lingurita sare
- 200 ml lapte
- 40 ml ulei vegetal
- 30 grame unt
- 1 lingurita extract de vanilie
- 4 oua mari
- 250 grame dovleac taiat cubulete
- 1 lingurita scortisoara
- 4 linguri fulgi de ciocolata
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius.
- Amestecati faina, zaharul, praful de copt si sarea.
- Turnati ingredientele in bolul mixerului si adaugati untul.
- Procesati 30 de secunde, apoi adaugati laptele, uleiul, vanilia si 3 oua.
- Procesati pana cand obtineti o compozitie omogena.
- Adaugati in compozitie al patrulea ou batut, dovleacul, scortisoara si fulgii de ciocolata.
- Turnati aluatul in formele pentru briose si coaceti timp de 18 minute.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Semintele de dovleac, un adevarat elixir pentru sanatate!
-
Briose cu ghimbir
-
De ce este bine sa consumi seminte de dovleac. 8 beneficii miraculoase
-
Crostini cu dovleac
-
Briose cu nuci si rubarba
-
Smoothie cu banane si dovleac
-
Papanasi de dovleac cu salvie
-
Prajitura cu dovleac si stafide
-
Supa de toamna cu dovleac
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare