Mierea albastra contra intarzierilor de dezvoltare la copii
In acest articol, vom cunoaste experienta pozitiva a parintilor si a unor medici ce (si-) au tratat copiii cu deficiente de dezvoltare, cu remedii pe baza de apicole si de plante medicinale. Avem in vedere tulburari cum ar fi: retardul psiho-mental, sindromul deficitului de atentie sau autismul. Dar, pentru inceput, vom afla ce este mierea albastra.
Ce este mierea albastra?
Denumirea sa oficiala este APICOL 12 GAMMA, fiind obtinuta doar din ingrediente naturale, intr-o fabrica specializata in suplimente apicole. Mierea albastra are nu mai putin de 12 ingrediente, obtinute din stup si din plante medicinale. intre acestea, se disting pigmentii albastri, din alge si ulei esential, ce-i dau culoarea inedita, dar si actiuni fiziologice speciale. Componentele acestei mieri stimuleaza formarea si migrarea celulelor stem adulte. Or, acest lucru e de maxima importanta in recuperarea copiilor cu diferite tulburari de dezvoltare.
Este mierea albastra o inventie 100% romaneasca?
Da, este un produs al echipei brasovene APICOLSCIENCE, care are ca exponent un cercetator cu peste 50 de ani de experienta, doamna Ileana Telembici. in prezent, mierea albastra este obiectul unor studii de laborator foarte interesante. Acestea au aratat ca mierea albastra creste rata eliminarii unor metale grele, dar si a unor pesticide periculoase. De asemenea, mierea albastra ajuta la refacerea unor portiuni din creier, responsabile de simtul echilibrului, de orientare in spatiu si timp, dar si de comportamentele sociale normale.
Cum poate ajuta apiterapia in cazul retardului psiho-mental?
Sa luam exemplul lui George (nume modificat pentru confidentialitate) care, la 6 ani, a fost diagnosticat cu intarzieri grave de dezvoltare intelectuala. De asemenea, avea tulburari de comportament: nu voia deloc sa colaboreze cu parintii, manifesta posesivitate excesiva si agresivitate cu copiii, pe care ii lovea sau musca in locurile de joaca. Nefiind apt pentru inscriere la clasa pregatitoare, parintii au apelat la cura cu Apicol 12 Gamma si laptisor de matca in miere 30%. in prima luna de cura, copilul incepe sa adoarma mai usor si sa aiba un somn continuu, fara ca parintii sa fie obligati sa stea langa el, ca pana atunci. in urmatoarele 2 luni de administrare, baiatul devine mai tolerant si colaborativ: pentru prima oara accepta si chiar doreste sa-si imparta jucariile. in prezent, este bine integrat social cu copiii de varsta lui, colaboreaza cu parintii si cadrele didactice.
Schema de tratament urmata: cate 1 lingurita de Apicol 12 Gamma si laptisor de matca in miere 30%, de doua ori pe zi, dimineata si seara. Au fost tinute cure de 3 luni, cu 2 saptamani de pauza.
Care sunt efectele mierii albastre in cazul ADHD
Si in acest domeniu Apicol 12 Gamma a dat rezultate bune, cuantificate prin diminuarea starii de agitatie, imbunatatirea concentrarii la lectii si diminuarea agresivitatii. Cele mai evidente ameliorari au fost atunci cand au fost urmate si terapii psihologice adecvate, care sa favorizeze imbunatatirea capacitatii de concentrare.
Raspund cazurile de autism la administrarea mierii albastre?
Cele mai multe cazuri documentate asupra efectelor benefice ale apifitoterapiei, la copiii cu tulburari de dezvoltare, sunt in acest domeniu. Sunt cunoscute mai multe tipuri de cure la care cei mici au raspuns foarte bine. Una dintre cele mai de succes formule contra autismului este cea care imbina: Apicol 12 Gamma cu Neuroreven, ultimul fiind un produs destinat recuperarii neurologice, indiferent de varsta. Micii pacienti, cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani si-au imbunatatit vorbirea, comunicarea cu cei din jur, si-au redus sensibilitatea la stres si tendintele autodistructive. Este formula care a functionat cel mai bine la fetite, care dezvolta de aproximativ de 3 ori mai rar autism fata de baieti, dar au in schimb forme de retard mai grave.
Varsta minima a copilului cu autism caruia i se pot da suplimente apiterapeutice
in acest sens, poate fi edificator exemplul unui baietel de 2 ani, cu acest diagnostic. Copilul nu vorbea, nu focaliza privirea asupra celor din jur, manca doar lapte cu biberonul si nu dadea semne de constienta, fiind complet absent. Mama i-a pus Apicol 12 Gamma si laptisor de matca in miere 30% in biberon, administrandu-i-le zi de zi. Dupa o luna, copilul scoate primele sunete premergatoarea vorbirii, iar dupa 6 saptamani a inceput sa focalizeze privirea asupra mamei si sa relationeze. in prezent copilul face terapii specifice cu psihologi, continua adminstrarea apiterapeuticelor, fiind in continuu progres.
Varsta maxima a copiiilor cu autism la care apiterapia „functioneaza”
Este un subiect, deocamdata, putin documentat. Pacientul cu varsta cea mai mare, care a raspuns la aceste produse, este un baiat cu varsta de 13 ani. in cazul sau, medicul a mers pe o schema de tratament alcatuita din Apicol 12 Gamma si niste capsule „Telom-R Cerebral”, destinate stimularii memoriei si circulatiei la nivelul creierului. Dupa 3 luni, baiatul poate dormi singur, pe perioade lungi de timp, fara intreruperi. Vorbirea si capacitatea de exprimare i s-au imbunatatit foarte mult. De unde putea spune la inceput doar cuvinte, acum poate formula propozitii complexe si chiar fraze.
Unde gasim aceste produse apicole
Produsul original romanesc, unic in lume, APICOL 12 GAMMA, disponibil in recipient de sticla cu gramajul de 200 ml, se poate administra incepand cu varsta de 1 an.
Gasiti acest produs, impreuna cu multe altele, in sute de magazine naturiste din toata tara, direct pe site-ul producatorului: www.apicolscience.ro sau la numarul de telefon 0735 217 808.
APICOL 12 GAMMA stimuleaza atentia, capacitatea de concentrare si memorarea, ajutand la recuperarea unor intarzieri in dezvoltarea celor mici.
Alatura-te celor care au administrat copiilor APICOL 12 GAMMA, corelat cu alte terapii, si au putut observa o accelerare a progreselor in zona concentrarii, vorbirii si chiar a indeplinirii unor sarcini sau a cooperarii.
Armonia dintre produsele apicole, plante si oameni, poate da rezultate uluitoare.
Multa sanatate!
Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.
Articole recomandate
- Cum trebuie acordat primul ajutor in cazul degeraturilor?
- Miocardita pediatrica
- EMC - cursuri gratuite de diagnosticare precoce a autismului, pentru medicii ...
- Ce este si cum tratam scleroza multipla pediatrica
- Deformarile piciorului in populatia pediatrica
- Automedicatia in cazul copiilor – ce riscuri exista atunci cand parintii l ...
- Obezitatea si hipertensiunea arteriala pediatrica
- Abcesul perianal in pediatrie
- De vorba cu Dr. Bulescu Cristian, despre pregatirea pentru o interventie chi ...