Vita cu sos
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (100 g):
Calorii: 340
Proteine: 32.5 g
Grasimi: 21.3 g
Glucide: 7.27
Ingrediente:
- 300 g pulpa de vita fiarta
- 40 g morcov fiert
- 100 g sos de lapte
- 40 g smantana groasa
- 10 g unt
Sosul de lapte:
- Se prepara sosul din 2 linguri de faina si 2 linguri de unt.
- Se stinge cu lapte clocotit si se condimenteaza cu sare.
Mod de preparare:
- Se taie carnea in fasii subtiri.
- Se da morcovul prin razatoare si se amesteca cu carnea, sosul de lapte si smantana groasa. Se amesteca si se pun la fiert la foc mic.
- Se aseaza in farfurie si se adauga unt topit.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cura de struguri
- Antraxul
- Encefalopatia spongiforma bovina - Boala vacii nebune
- Carnea de porc: beneficii si riscuri
- 14 alimente care ne ajuta sa slabim
- Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate
- Humus - beneficii si retete sanatoase
- Beneficiile pentru sanatatea generala a consumului de merisoare
- Dieta Ornish
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Ce afectiuni poti detecta prin testarea genetica si cand este bine sa o faci
- Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii
- Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate
Tipuri de diete si regimuri alimentare