Supa de vacuta cu oua
Actualizat la data de: 29 Octombrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/500g :
Calorii: 198
Carbohidrati: 10
Grasimi: 13.5 g
Proteine: 1.07 g
Ingrediente:
- 800 g supa de vita
- 20 g morcovi
- 20 g radacina de patrunjel
- 40 g mazare la conserva
- 100 g oua
- 40 g lapte
- 10 g patrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
- Se taie in bucati de 5 cm oase de vita si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
- Se fierb morcovii si radacina de patrunjel si se taie apoi toate pai.
- Se amesteca mazarea cu legumele.
- Se introduc toate legumele in supa de vacuta (din care s-au scos oasele) si se lasa cateva minute la fiert.
- Intr-un vas, se amesteca bine oul cu laptele si se condimenteaza cu sare. Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune la gatit amestecul de lapte cu ou. Dupa coacere, se va obtine o omleta, care se taie in bucati medii. Bucatile de omleta se aseaza in farfurii si se acopera cu supa. Se presara patrunjel si se serveste.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cate oua este recomandat sa consumi zilnic
- Tot ce trebuie sa stiti despre consumul de oua
- Recuperarea unghiei: abordari moderne in gestionarea onicomicozei
- Motive pentru care este bine sa mancati oua
- Consumul de gluten: benefic sau nociv
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Dieta Ornish
- Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi
- Dieta cu ciocolata
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare