Supa de dovleac cu lapte
Actualizat la data de: 27 Octombrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/500g:
Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g
Ingrediente:
- 3 cani de lapte
- 2 linguri de gris
- 300 g dovleac
- 1 pahar apa
- 1 lingura unt
- 2 lingurite zahar
- sare
Mod de preparare:
- Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
- Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
- Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
- Se adauga untul si supa este gata de servire.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Secretul unghiilor frumoase
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- Dieta pentru stimularea fertilitatii
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima
- Alimente care va incalzesc
- Sfaturi pentru o toamna sanatoasa: imunitate, alimentatie, dieta
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare