Pui la cuptor cu migdale
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 383
Grasimi: 16 g (grasimi saturate: 4 g)
Colesterol: 91 mg
Carbohidrati: 15 g
Proteine: 41 g
Ingrediente:
- 6 bucati piept de pui fara os
- 1 ceasca paine integrala firimitata
- 30 grame parmezan ras
- 30 g migdale tocate fin
- 2 lingurite patrunjel tocat
- 1 usturoi pisat
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita cimbru uscat
- piper
- 30 g ulei de masline extra
Mod de preparare:
- Se incalzeste cuptorul la 200 grade C
- Intr-un bol mediu, se amesteca painea, parmezanul, migdalele, patrunjelul, usturoiul, sarea, cimbrul si piperul.
- Se unge tava cu ulei.
- Ungeti bucatile de piept cu ulei, apoi presati-le in umplutura din bol.
- Asezati pieptul in tava si coaceti-l la cuptor circa 20 de minute - (pana puteti infige furculita in carne).
Atentie: nu intoarceti bucatile de carne.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Dieta ABS
- Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate
- Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani
- Dieta de 4 zile
- Retete pentru detoxifiere
- Diete specifice pentru detoxifiere
- Inlocuitori pentru unt
- 13 gustari sanatoase pentru pauzele de la serviciu
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Ce afectiuni poti detecta prin testarea genetica si cand este bine sa o faci
- Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii
- Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate
Tipuri de diete si regimuri alimentare