Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Pilaf cu pui

Actualizat la data de: 15 Octombrie 2014
Pilaf cu pui

Timp de preparare: 45-60 minute

Dificultate: redusa

Atat orezul, cat si puiul sunt doua dintre alimentele recomandate in regimul antidiareic, atat timp cat sunt gatite fierte sau la aburi. Iata o reteta de pilaf cu pui pe care o pot consuma fara probleme persoanele care sufera de diaree:

Ingrediente:

  • 4-5 ciocanele de pui (fara piele)
  • 200 g orez
  • 4 cani de supa concentrata de pui (in care fierbi ciocanelele cu ceapa, morcov si telina)
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Scoate ciocanelele din supa si pune-le foarte putin la prajit intr-o oala, in ulei incins. Adauga orezul peste pui si amesteca totul inca vreo 3-4 minute. Scoate bucatile de morcov din supa si asaza-le deasupra orezului, toarna supa peste toate ingredientele, potriveste preparatul de sare si baga oala la cuptor, timp de 40 de minute. Serveste orezul cu patrunjel proaspat tocat pe deasupra.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate