Fulgi de ciocolata
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ou
- 60 g faina
- 50 g migdale maruntite
- 10 ml lapte
- 1 lingura de indulcitor lichid (diluat in apa)
- 1 lingura de cacao neindulcit
- sare
Mod de preparare:
- Se amesteca laptele cu galbenusul de ou, migdalele, faina, cacao si indulcitorul.
- Se bate bine albusul de ou pana se intareste, apoi se adauga un praf de sare.
- Se unge tava cu unt si se toarna toata compozitia.
- Se coace la cuptor timp de 30 de minute la 180 grade Celsius.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Lucruri mai putin cunoscute despre ciocolata
-
Este ciocolata benefica pentru sanatate?
-
Convulsiile si ciocolata
-
Milkshake cu ciocolata
-
Ciocolata neagra, mai benefica pentru vedere decat morcovul
-
Care este diferenta dintre alergia si sensibilitatea la ciocolata
-
5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara
-
Cocktail dietetic
-
Pate dietetic
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare