Succes in Romania - un program in sprijinul tau!
Incepand din data de 18 octombrie si pana pe data de 25 octombrie 2010, studentii romani din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Albania, Bulgaria sau Macedonia aflati in anul I de studiu in Romania se pot inscrie la Succes in Romania, primul program de mentorat dedicat lor in exclusivitate.
Organizat de JCI Bucuresti, Succes in Romania isi propune sa contribuie la integrarea sociala si culturala a studentilor veniti din afara granitelor tarii prin transferul de experienta de viata de la mentor la student. Astfel, 30 de studenti selectati pe baza de scrisoare de motivare vor beneficia de consilierea a 30 de mentori in cadrul unor intalniri periodice pe intreaga durata a anului universitar 2010-2011.
“Cand am venit la studii in Romania in 1999 m-am confruntat cu socul diferentelor culturale. Am beneficiat de ajutorul extraordinar al familiei si prietenilor. Prin intermediul acestui program de mentorat vrem sa oferim un sprijin similar tinerilor abia sositi in Romania la studii. Ei au mare nevoie de noi, romanii de aici , pentru a depasi problemele de adaptare” spune Marius VETRICI, initiatorul si coordonatorul programului.
Pentru inscrieri si informatii despre program puteti vizita www.succesinromania.ro.
Programul este organizat cu sprijinul Ligii Studentilor Basarabeni, Asociatiei Studentilor si Elevilor Basarabeni, Organizatiei Studentilor Basarabeni din Bucuresti. Partenerii programului sunt Institutul Aspen Romania, Young Leaders Programme, Clubul Maramuresenilor din Dreapta Tisei.
Despre JCI Bucuresti
JCI Bucuresti este o organizatie de tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numara 200.000 de membri in peste 100 de tari. Misiunea JCI este „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”.
Articole recomandate
- Astmul afecteaza din ce in ce mai multi oameni, dar poate fi controlat
- Cand ne confruntam cu dependenta de retelele sociale?
- Impactul social media in randul tinerilor
- Tulburarea de personalitate dependenta – aspecte esentiale
- Suportul parintilor pentru dezvoltarea optima a copilului cu autism
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Bauturile energizante: plusuri si minusuri
- Sfaturi pentru imbunatatirea memoriei
- Pericolele bauturilor energizante
Citeste pe aceeasi tema
- 580 de specialisti au fost formati in tehnici de recuperare a persoanelor cu autism
- Reabilitarea post accident vascular cerebral
- EMC - cursuri gratuite de diagnosticare precoce a autismului, pentru medicii de familie, pediatri si psihiatri
- Tratamentul fumatului
- 6 bariere in calea pierderii in greutate