Obiceiuri sanatoase care te vor scapa de tranzitul intestinal lent
Stire medicala
Tranzitul intestinal lent, balonarea, constipatia sunt probleme cu care se confrunta fiecare dintre noi.
Pentru a gasi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent, trebuie mai intai sa intelegem ce le cauzeaza. Cea mai frecventa cauza de constipatie este dieta saraca in fibre alimentare si bogata in grasimi provenite din branza, oua si carne.
De asemenea, consumul insuficient de lichide, lipsa de exercitiu fizic, schimbarile din viata de zi cu zi (graviditatea, inaintarea in varsta, calatoriile), sindromul intestinului iritabil, consumul excesiv al anumitor medicamente, pot cauza de asemenea probleme de constipatie.
EUBIOTIC Sinbio este un sinbiotic, ceea ce inseamna ca are la baza o combinatie de probiotice si prebiotice. Produsul imbunatateste tranzitul intestinal, fiind benefic in caz de constipatie.
In plus, datorita probioticelor, EUBIOTIC Sinbio ajuta organismul sa se apere impotriva microorganismelor daunatoare din intestin, microorganisme care ar putea provoca simptome digestive neplacute sau tulburari de tranzit intestinal. Spre deosebire de laxativele traditionale, EUBIOTIC Sinbio are o actiune naturala, fiziologica asupra florei intestinale, actioneaza asupra cauzei si nu da dependenta.
Pentru primele efecte, este recomandata o cura minima de 7-14 zile, timp in care trebuie administrate zilnic 1-2 plicuri de EUBIOTIC Sinbio. Cu toate acestea, daca doriti sa va imbunatatiti pe termen lung tranzitul intestinal, durata optima de administrare la adulti este de 4-6 saptamani.
Adesea, constipatia este o problema si pentru cei mici. EUBIOTIC Sinbio este recomandat copiilor cu varsta de peste un an.
Scapa de tranzitul intestinal lent intr-un mod natural! Foloseste EUBIOTIC Sinbio!
Articole recomandate
- Fisura anala - cauze, simptome, tratament
- Stresul si efectele lui nocive asupra digestiei
- Durerile abdominale: 12 mituri
- Durata regimurilor alimentare recomandate in diverse afectiuni
- Sindromul de colon iritabil vs boala inflamatorie intestinala
- Gestionarea constipatiei la copii si bebelusi
- Sfaturi medicale de care sa tii cont de sarbatori
- Informatii esentiale despre biopsia hepatica
- Semne de boala la nivelul organismului