Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Salata de ton cu avocado

Actualizat la data de: 22 Ianuarie 2015
Salata de ton cu avocado

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Aceasta salata de ton cu avocado este adaptata intocmai necesitatilor nutritionale ale persoanelor care sufera de boala Crohn. Grasimile saturate din maioneza sunt inlocuita de grasimile sanatoase din fructul de avocado. Puteti consuma aceasta salata cu paine prajita sau introdusa intr-un sandvis.

Ingrediente:

  • 170 g ton in suc propriu, scurs bine
  • 2 linguri de avocado, taiat cubulete
  • 2 linguri de ardei gras rosu, taiat cuburi
  • 1 lingura de ceapa rosie, maruntita
  • 1 lingurita de coriandru, tocat marunt
  • sucul de la un sfert de lamaie verde
  • piper negru, dupa gust

Mod de preparare:

Amestecati intr-un bol mare tonul, bucatile de avocado, ardeiul gras rosu, ceapa rosie, zeama de la lamaia verde si piperul negru. Combinati bine ingredientele cu o furculita si consumati salata imediat. Daca nu tolerati bine ceapa, o puteti inlocui cu praful de ceapa (pentru un plus de aroma).

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate