Salata de ton cu avocado

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Aceasta salata de ton cu avocado este adaptata intocmai necesitatilor nutritionale ale persoanelor care sufera de boala Crohn. Grasimile saturate din maioneza sunt inlocuita de grasimile sanatoase din fructul de avocado. Puteti consuma aceasta salata cu paine prajita sau introdusa intr-un sandvis.
Ingrediente:
- 170 g ton in suc propriu, scurs bine
- 2 linguri de avocado, taiat cubulete
- 2 linguri de ardei gras rosu, taiat cuburi
- 1 lingura de ceapa rosie, maruntita
- 1 lingurita de coriandru, tocat marunt
- sucul de la un sfert de lamaie verde
- piper negru, dupa gust
Mod de preparare:
Amestecati intr-un bol mare tonul, bucatile de avocado, ardeiul gras rosu, ceapa rosie, zeama de la lamaia verde si piperul negru. Combinati bine ingredientele cu o furculita si consumati salata imediat. Daca nu tolerati bine ceapa, o puteti inlocui cu praful de ceapa (pentru un plus de aroma).
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare