Salata de legume
Actualizat la data de: 04 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 195
Proteine: 4,11 g
Grasimi: 9,68 g
Glucide: 22,4 g
Ingrediente:
- 60 g castraveti
- 40 g dovlecel
- 60 g cartofi fierti
- 40 g morcovi fierti
- 60 grosii
- 20 g fasole pastai
- 40 g varza (conopida)
- 40 g salata verde
- 40 g ceapa verde
- 10 g patrunjel tocat
- 20 g mazare verde (conserva)
- 20 g ulei de masline
- 10 g marar tocat
- 5 g suc de lamaie
- 10 g zahar
Mod de preparare:
- Se taie felii castravetii, dovlecelul, cartofii, morcovii, rosiile si pastaile.
- Se taie varza, frunzele de salata, ceapa verde si patrunjelul.
- Se fierb pastaile si varza, apoi se lasa la racit.
- Intr-un castron, se amesteca toate legumele si verdeata si se adauaga uleiul, zaharul, sucul de lamaie si sare, dupa gust.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 7 salate pe care copiii le vor adora
- Minune intr-un bol: salata de fructe
- Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
- 4 motive pentru a servi o salata zilnic
- Conceptii gresite despre legume si slabire
- Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate
- Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete!
- Beneficiile fructelor si legumelor de vara
- Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare