Macaroane integrale cu branza
Actualizat la data de: 17 Octombrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Pacientii diagnosticati cu sindrom nefrotic trebuie sa urmeze o dieta saraca in sodiu, potasiu, fosfor si lichide, dar bogata in surse alimentare de proteine de calitate si cereale integrale.
Ingrediente
- 100 grame macaroane din faina integrala
- 500 ml apa
- 2 cani de lapte degresat
- 2 linguri de amidon de porumb
- 1 sfert de lingurita de mustar
- un praf de piper negru
- 100 de grame branza dietetica maruntita
Mod de preparare
- Puneti apa la fiert (fara sare), iar cand da in clocot, adaugati macaroanele si lasati-le pe foc 8-10 minute, apoi scurgeti-le bine intr-o sita.
- Amestecati laptele rece cu amidonul de porumb si lingurita de mustar intr-o oala, pana cand amidonul se dizolva complet.
- Puneti oala la foc mediu si amestecati constant, pana cand compozitia fierbe si se ingroasa.
- Adaugati branza dietetica maruntita si amestecati bine.
- Adaugati si macaroanele fierte si serviti preparatul cald.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Macaroane cu branza si legume
-
Tarta cu oua, sunca si branza
-
Strudel cu branza de vaci
-
Briose cu branza si ceapa
-
Omleta cu praz si branza Brie
-
Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza
-
Mamaliguta cu branza si smantana
-
Beneficiile cerealelor integrale
-
Ardei umpluti cu branza slaba si curcan
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare