Macaroane cu somon si marar
Actualizat la data de: 30 Octombrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Acizi grasi esentiali din carnea de somon aduc beneficii importante in controlul afectiunilor hepatice.
Macaroanele pot fi consumate in siguranta de catre persoanele care sufera de hepatita, iar mararul adauga o aroma deosebita acestui preparat satios si sanatos.
Ingrediente
- 170 grame macaroane (de orice tip)
- 2 linguri zeama de lamaie
- 300 grame somon fara piele
- 375 ml lapte condensat (degresat)
- 2 catei de usturoi pisati
- 40 grame spanac tanar
- 4 cepe verzi, taiate fin
- 2 linguri marar proaspat, maruntit
Mod de preparare
- Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
- Scurgeti apa si transferati-le la loc in oala.
- Intre timp, ungeti somonul cu zeama de lamaie, incigeti o tigaie antiaderenta si prajiti pestele cate 3 minute pe fiecare parte.
- Transferati carnea pe o farfurie si folositi o furculita pentru a desprinde carnea de oase.
- Adaugati laptele condensat si usturoiul in tigaie si amestecati acest mix pe foc mic.
- Adaugati macaroanele si lasati-le sa absoarba bine sosul.
- Turnati peste spanacul, ceapa, mararul si somonul.
- Mai lasati preparatul pe foc 2-3 minute, pana cand toate ingredientele se combina perfect.
- Serviti imediat.
Apreciaza
2 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Ce efecte are uleiul de peste asupra sanatatii mintale?
- Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima
- Gastrita. Regim alimentar
- Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani
- Sarea in exces afecteaza sanatatea
- Dieta pentru afectiunile gastrointestinale
- Cum sa mancati mai multe legume verzi
- Potasiul joaca un rol important in sanatatea inimii
- 6 retete sanatoase de vara
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare