Lasagna cu vinete
Actualizat la data de: 02 Octombrie 2014
Timp de preparare: Peste 60 minute
Dificultate: medie
Ingrediente
- 150 grame urda
- 1 lingura parmezan ras
- 200 ml suc de rosii fara sare
- 100 grame masline negre feliate
- 1 vanata, curatata de coaja si taiata in rondele potrivite
- 6 foi de lasagna precoapte
- 1 rosie mica, taiata rondele subtiri
- 1 jumatate de ardei rosu gras, taiat felii subtiri
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Intr-un bol mic, amestecati urda cu parmezanul.
- In alt bol separat, amestecati sosul de rosii si maslinele.
- Ungeti o tava de copt cu uleiul de masline si asezati un strat cu un sfert din mixul de sos de rosii cu masline, doua straturi de felii de vinete, doua straturi foi de lasagna, un strat cu un sfert din amestecul de branza, un strat cu un sfert din rosia feliata si un strat cu un sfert din ardeiul gras feliat.
- Repetati aceste straturi de doua ori si intindeti deasupra sosul de rosii ramas.
- Acoperiti tava cu folie si coaceti timp de 30 de minute. Indepartati apoi folia si mai lasati lasagna la copt inca un sfert de ora.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Minune intr-un bol: salata de fructe
- Dieta Sonoma
- Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii
- Fatetele ceramice
- Cum va puteti proteja de vremea rece
- Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
- Un inamic redutabil: Bronhopneumopatia cronica obstructiva
- Ghid de cumparare a alimentelor congelate
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare