Suc de morcov, telina si spanac
Actualizat la data de: 07 Noiembrie 2014
Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Sucurile naturale din legume pot fi o componenta importanta a tratamentului pentru gastrita.
Morcovul, telina si spanacul au proprietati benefice in tratarea afectiunilor digestive, iar combinatia acestora este una cu efect terapeutic in tulburarile gastrice.
Ingrediente
- 6 morcovi
- 2 tije de telina
- 100 grame frunze de spanac
- 1 jumatate de cana de apa plata
Mod de preparare
- Spalati bine legumele sub jeturi de apa, curatati-le de coaja si taiati-le cat mai marunt.
- Introduceti morcovul si telina in recipientul blenderului si turnati deasupra frunzele de spanac (dupa ce le spalati corespunzator).
- Adaugati apa plata si procesati, pana la omogenizarea completa.
- Daca doriti o compozitie mai lichida, mariti cantitatea de apa.
- Puteti imbunatati gustul acestui suc natural cu o lingurita de miere.
- Consumati imediat.
Apreciaza
2 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Ghimbirul si beneficiile sale pentru sanatate
- Alimente daunatoare ficatului. Alternative sanatoase
- Ghid complet pentru gestionarea eficienta a infectiilor fungice ale unghiilor
- Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori
- Aspectul pielii: 10 indicii despre sanatate
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Tratamente naturiste pentru artrita
- Remedii naturiste pentru alergii
- Indicele glicemic al alimentelor
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare