Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Suc de morcov, telina si spanac

Actualizat la data de: 07 Noiembrie 2014
Suc de morcov, telina si spanac

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: redusa

Sucurile naturale din legume pot fi o componenta importanta a tratamentului pentru gastrita.

Morcovul, telina si spanacul au proprietati benefice in tratarea afectiunilor digestive, iar combinatia acestora este una cu efect terapeutic in tulburarile gastrice.

Ingrediente

  • 6 morcovi
  • 2 tije de telina
  • 100 grame frunze de spanac
  • 1 jumatate de cana de apa plata

Mod de preparare

  1. Spalati bine legumele sub jeturi de apa, curatati-le de coaja si taiati-le cat mai marunt.
  2. Introduceti morcovul si telina in recipientul blenderului si turnati deasupra frunzele de spanac (dupa ce le spalati corespunzator).
  3. Adaugati apa plata si procesati, pana la omogenizarea completa.
  4. Daca doriti o compozitie mai lichida, mariti cantitatea de apa.
  5. Puteti imbunatati gustul acestui suc natural cu o lingurita de miere.
  6. Consumati imediat.
Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate