Osteoartrita, afectiunea care 'face ravagii' in randul femeilor
Generalitati
SusPeste 150 de milioane de persoane din intreaga lume sufera de diverse forme de artrita, dintre care cea mai frecventa este osteoartrita. Mai expuse la aceasta boala sunt femeile cu varste cuprinse intre 20 si 50 de ani, peste 25% dintre acestea suferind de osteoartrita, in diferite stadii. Mai mult, la persoanele cu varste peste 55 de ani, in 1 din 10 cazuri, osteoartrita de la nivelul genunchiului se soldeaza cu invaliditate.
Produsul natural MSM, cu o formula de ultima generatie pe baza de MSM, Curcumin, Boswellia si Gheara matei, ajuta la reducerea inflamatiilor si durerilor in osteoartrita si alte afectiuni osteo-articulare.
Cuprins articol
Ce este osteoartrita
SusOsteoartrita este o afectiune cauzata de deteriorarea cartilajului care protejeaza articulatiile. In absenta cartilajului, in timp, oasele ajung sa se frece intre ele si sa provoace dureri puternice celor care sufera de aceasta afectiune. Coloana vertebrala, soldurile si genunchii sunt zonele cele mai afectate de osteoartrita, insa leziuni ale structurilor articulare si oaselor se pot inregistra si la nivelul degetelor de la maini sau de la picioare. Fara un tratament corespunzator, osteoartrita de la nivelul genunchiului conduce la invaliditate la unul din 10 bolnavi.
Factori de risc asociati osteoartritei
SusAparitia osteoartritei se datoreaza modificarilor intalnite in structura cartilajului, modificari ce fac ca acesta sa se distruga intr-un ritm mai rapid decat ar putea sa se regenereze.
Greutatea corporala excesiva este una dintre cauzele care pot conduce la instalarea osteoartritei, intrucat kilogramele in plus tensioneaza suplimentar articulatiile, in special pe cele de la nivelul genunchilor si soldurilor. Osteoartrita este influentata si de varsta, istoricul afectiunilor din familie si de alte leziuni articulare minore pe care pacientul le-a suferit anterior. De asemenea, anumite tipuri de activitati care presupun ridicarea de greutati sau sporturile care suprasolicita articulatiile, cresc in timp riscul aparitiei osteoartritei.
Simptomele osteoartritei
SusDurerea este cel mai puternic simptom al osteoartritei, impiedicandu-i pe cei care sufera de aceasta afectiune sa desfasoare cele mai banale activitati: de la ridicatul de pe scaun si pana la manevrarea obiectelor de uz casnic. Durerea este mai puternica la sfarsitul zilei, dupa incheierea activitatilor si, pe masura ce boala avanseaza, se manifesta chiar si in momentele de repaus. Alte simptome frecvente sunt deformarile articulare si rigiditatea corpului dimineata, la trezire sau dupa o perioada mai lunga lipsita de activitate fizica.
Cum te poate ajuta produsul natural MSM
SusPrin compozitia complexa pe baza de MSM (1500mg), Gheara Diavolului (50mg), Curcumin, Boswellia (60mg) si Gheara matei (20mg), produsul natural MSM ajuta la reducerea inflamatiilor si durerilor in afectiunile osteo-articulare: osteoartrita, artrita reumatoida, spondiloza cervicala, guta, miozita, etc. Ajuta la cresterea mobilitatii articulare si la mentinerea stabilitatii si integritatii tesutului conjunctiv. De asemenea, protejeaza oasele, tendoanele, ligamentele, pielea, parul si ajuta la vindecarea fara cheloid si cicatrici inestetice a acneei, arsurilor, plagilor si ranilor. In plus, MSM are efect antioxidant si imunomodulator.
Produsul natural MSM ajunge pana la 45 de zile de administrare.
MSM face parte din portofoliul Secom si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara. Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.
Aflati mai multe despre produs accesand: http://liberlamiscare.ro/
Ai o propunere de completare sau neclarități?
In cazul in care articolul nu a acoperit in totalitate un anumit aspect care va intereseaza, va incurajam sa ne trimiteti sugestii pentru completare. Astfel, ne veti ajuta sa completam si sa imbunatatim continutul pentru toti cititorii.
Medici specialisti Reumatologie
- Dr. Bojinca Mihai - Spitalul clinic dr. IOAN CANTACUZINO
- Dr. Mihaela Milicescu - Spitalul clinic dr. IOAN CANTACUZINO
- Dr. Florina Gabriela Udrea - Spitalul clinic dr. IOAN CANTACUZINO
- Dr. Violeta Bojinca - Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
- Dr. Denisa Predeteanu - Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
Articole recomandate
- Afectiunile genunchiului
- Pintenul osos
- Osteocondrita disecanta a genunchiului
- Artrita genunchiului
- Tratamente naturiste pentru artrita
- Spondiloza cervicala - cauze, simptome, tratament
- Cum sa recunoasteti corect simptomele osteoartritei
- Informatii esentiale despre transplantul de organe
- Negii anali - simptome, cauze si tratament