Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Salata asortata cu carne de curcan

Actualizat la data de: 07 Ianuarie 2015
Salata asortata cu carne de curcan

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: redusa

Bogata in proteine si alti nutrienti importanti pentru sanatatea organismului, salata asortata cu carne de curcan poate fi un fel principal hranitor, excelent de adaugat in dieta pentru anemie.

Ingrediente:

  • 110 grame carne de curcan (fara piele, oase sau grasime)
  • 2 lingurite de coriandru
  • 450 grame salata verde
  • 30 grame fasole neagra la conserva
  • 70 grame rosii taiate cuburi
  • 30 grame porumb la conserva
  • 1 lingura de branza parmezan
  • 5 chipsuri de porumb (tortilla), maruntite

Mod de preparare:

Spalati bine carnea de curcan si preparati-o prin fierbere, in apa sau in oala de gatit la aburi. Scurgeti-o bine si taiati-o cuburi. Intr-un bol, amestecati salata verde taiata fasii, fasolea neagra, rosiile taiate cuburi, porumbul, branza parmezan si chipsurile de porumb. Adaugati carnea si amestecati usor cu o spatula. Serviti preparatul imediat.

Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate