Pilaf dietetic cu carne de vitel
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Pilaful cu carne de vitel este un preparat recomandat in urticarie, intrucat cuprinde ingrediente cu potential alergenic scazut:
Ingrediente:
- 1 kg g carne de vitel, fiarta
- 1 morcov
- 200 g orez
- 700 ml supa concentrata de legume
- 1 legatura patrunjel
- 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
- sare
Mod de preparare:
Pune carnea fiarta taiata bucati intr-o cratita cu putin ulei si cu morcovul tocat marunt. Adauga putina apa si inabusa un pic ingredientele (nu le lasa sa se prajeasca). Adauga orezul si amesteca un minut, apoi toarna supa si potriveste pilaful de sare. Baga cratita la cuptor, pana cand orezul absoarbe supa si este fiert. Presara patrunjel proaspat tocat deasupra.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Bauturile dietetice sunt periculoase pentru rinichi
- Consumul de carne rosie este nociv pentru sanatate?
- Optiuni alimentare: ce tipuri de carne sa alegem
- Beneficiile consumului de carne de curcan
- Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje
- 7 beneficii ale consumului carnii de miel
- Cat de nociva poate fi carnea la gratar?
- Riscurile ascunse ale consumului de carne de porc
- Carnea procesata. De ce reprezinta un pericol
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare