Macaroane cu branza

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Macaroanele cu branza pot fi consumate de pacientii cu insuficienta renala, atat timp cat ingredientele folosite sunt selectate cu atentie, astfel incat sa nu contina foarte multa sare:
Ingrediente:
- 470 g de macaroane fierte
- 225 g branza dietetica (nesarata)
- 470 ml smantana vegetala
- 1 g piper
- 60 g unt sau margarina
- 60 g amidon de porumb
- 1/2 legatura patrunjel
- un varf de cutit de sare
- un varf de cutit de boia (dulce sau picanta - dupa preferinta)
Mod de preparare:
Unge un vas de iena cu ulei. Amesteca macaroanele cu branza rasa si pune-le in vas.
Separat, prepara sosul: topeste margarina sau untul si amesteca-l cu amidonul si piperul. Lasa-le sa fiarba impreuna cu smantana, timp de cateva minute. Toarna sosul fierbinte peste macaroanele amestecate cu branza, asezoneaza-le cu patrunjel si boia si baga vasul in cuptorul incins. Lasa-le la cuptor 20-25 de minute, la o temperatura de 175 grade Celsius.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Macaroane cu branza si legume
-
Tarta cu oua, sunca si branza
-
Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza
-
Strudel cu branza de vaci
-
Mamaliguta cu branza si smantana
-
Briose cu branza si ceapa
-
Sufleu cu branza de vaci si biscuiti
-
Omleta cu praz si branza Brie
-
Frigarui cu branza de capra si masline
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare