Tarta cu spanac
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g spanac tocat
- 1/2 ceapa maruntita
- 150 g branza cheddar sau alta branza tare din lapte de vaca
- 3/4 ceasca pesmet
- 3 oua
- 1/4 lingurita de sare
- 1/4 lingurita de piper
Mod de preparare:
- Se amesteca spanacul, ceapa, branza si pesmetul.
- Se mixeaza ouale, sarea si piperul pana cand amestecul devine spumos.
- Se incorporeaza cele doua compozitii. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent sau tava mica. Se coace la 250 grade C, timp de 35 minute.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 3 moduri originale de a folosi ouale in retete sanatoase
- Trucuri pentru a albi dintii in mod natural
- Beneficiile pentru sanatate ale spanacului
- Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism
- Dieta o2
- Alimente si bauturi care pateaza dintii
- Prevenirea si tratarea tenului acneic la adolescenti
- Tratamentul intoxicatiei cu cianuri
- 7 salate pe care copiii le vor adora
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare